tanter och tragik


jag vill inte läsa mer om syntet-och regenatfiber. vill hellre ligga här i min sköna säng och titta upp på tulpanerna som växer längs väggen och lyssa på first aid kit. men man får väll ta och bita i det sura äpplet.


jag ser igenom dig.


denna söndag kommer speneras vid skrivbordet med huvudet hängandes över material-och miljöboken. ikväll när jag lägger mig skall jag veta allt som finns och veta om konsfiber. punktslut. annars är solen skinande och glad idag och tankarna springer omkring i liverpool. vill dit precis nu.


smuts


idag hade vi snickar-svenska och åt chokladboll till lunch. sen tog det 38 minuter för mig att ta mig hem från centrum. knäppt!


simba


den allra finaste.


3 & ½ högre


slösade 150 spänn på skor som håller max en månad. vet inte vad som flög i mig.. men fina är de!


ånej jag kan inte franska..


överanalysering gör din hjärna till en slät fin smoothie..


torra armbågar


oroligheten kommer och går.. ibland får jag lätt panik och ibland känns det riktigt kul. men nej, usch! nu får jag ångest igen. jag mår som bäst när jag inte tänker på det. ibland kanske det är bäst att låta det bli som det blir och bara hantera det när man väl är där. men jag vet inte.. inte min starkaste sida att ta det som det kommer. jag kanske bara, helt enkelt, behöver ta mig i kragen och växa upp. snart 17 år. 17. gud va länge man ändå har levt. jag borde nog klara praktiken iallafall.. eller?


"right at th top of the circus"


tinker tailor soldier spy
en film av thomas Alfredson

kanske inte direkt värd att se på bio i för egen del. jag fattad inte alls mycket av filmen. dock himla syngg och fina kostymer. väldigt fint och skrämande soundtrack!


agera naturligt.


jag fikade med min syster på pallas i centrum.


drake.


idag åt jag och jesper köttbullemackor och såg the girl with the dragon tattoo. det var kul tycker jag!


moderna & räka.


moderna är riktigt fint. borde kanske ta mig dit lite oftare. åt en gigantisk räksallad med så många räkor att allt inte fick plats i magen. sedan fick jag en kamera och ett skrivhäfte av min mor. tack!. och så drack min faster den perfekta koppen cappuccino. isig och härlig dag!


föreviga allting.


mitt rum.


man får ont i magen av chips!


vänner vet hur man förgyller dagar som annars bara hade sprungit förbi. swusch. tack!


franska tofflor.


ska alldeles strax gå till anna för att umgås med henne och hanna. kul!


" a woman that clearly needs no introduction"

åhh, snart så!

my week with marilyn
en film av simon Curtis


äppelmust & färgstämplar.


ikea är genialiskt! jag och pappa var där tidigare idag och handla lite. ett doftljus som doftar granny smith tuggandes på hubbabubba, 6 färgpennor med häftiga stämlpar, b la delfin & hjärtan, en matta som ser ut som en bit avsliten gräsmatta och så två kassetlådor, oxå i färgskalan grön. himla nöjd. ska upp med storasyster till centrum och köpa socker, grisfett och kako. sen är planen att jag ska moblera om lite i rummet.


"why does she look like a boy?"


restless
en film av gus van Sant


mitt i ingenstans.


när jag la mig igår va marken utanför gömd under ett snö täcke. när jag vinklade upp persiennerna imorrse ( ca 11:44 ) är det gråare än någonsin ute. Känns lite som herre på täppan har lite svårt att bestäma sig.. eller så är detta bara början på konsekvenserna för all bilkörning, alla kemikalier, ALL skit som vi bidrar så fint med till miljön. Dock måste jag erkänna att det är rätt skönt att slippa snön just nu..


nytt år fyllt av främande äventyr.


eftersom det är ett nytt år så får det bli en ny, vit, tom blogg. kännde att det skulle kunna behövas. jag heter maya svensson och närmar mig mitt sjuttonde år i livet. det är dax för någonting. det måste ske något. det bara måste. finns ingen återvändo nu. nu ska det bli någonting av det här som kallas livet!


RSS 2.0